Hulp nodig bij een arbeidsongeval?

Wanneer er een arbeidsongeval plaatsvindt heb je al snel te maken met ontkenning of een baas die hier helemaal niet op zit te wachten. Daarom is het verstandig om hulp te zoeken wanneer er een ongeval op het werk heeft plaatsgevonden. Wij helpen je met het aansprakelijk stellen, overleggen met je werkgever en claimen letselschade bij de verzekering.

Want in veel gevallen is een werkgever verzekerd voor schade ontstaan door een arbeidsongeval. Je zal dan ook altijd via de jurist van de bedrijfsverzekering die je werkgever heeft worden benaderd.

In theorie kost een arbeidsongeval je werkgever geen geld. Een ongeval is verzekerd en dus zal de verzekering uitkeren. Hierdoor zou de arbeidsverhouding die je met een werkgever hebt geen gevaar moeten lopen.

Je kunt je letselschade claimen.

Toch blijf letselschade claimen vaak een gevoelig punt. Je werkgever zit hier allerminst op te wachten maar zal toch moeten handelen. Dat zet de relatie die je hebt vaak op scherp. Zeker als je er helemaal alleen voor staat.

Een goede jurist die je hierbij helpt is daarom bijzonder handig en vaak zelfs noodzakelijk om je schade te kunnen claimen. Een jurist weet precies waarop jij moet letten, wat er aan de hand is en hoe de vork in de steel zit.

Wij helpen je en weten de wegen.

Wij zijn bekend met het claimen van letselschade na een arbeidsongeval en kunnen je hier goed bij helpen. Wij zorgen dat het allemaal in orde komt en je er niet alleen voor staat of overrompeld zal worden door de jurist van de bedrijfsverzekering die je werkgever heeft.

Daarnaast houden wij het natuurlijk bijzonder professioneel. Zodat het in principe jouw werkrelatie niet moet beïnvloeden. Wat in de praktijk helaas nog al te vaak voorkomt.