Daarom is er mantelzorgondersteuning

Wanneer je in aanmerking komt voor schuldhulpverlening is mantelzorgondersteuning vaak ook nodig. Je hebt immers aardig wat financiële problemen wat de nodige zorgen en stress oplevert waarmee je geholpen wilt worden. Dankzij een mantelzorger die zich om je ontfermt krijg je veel ruimte om te ademen en uit te spreken wat je dwars zit of dat je misschien ook andere problemen hebt.

Een mantelzorger zal natuurlijk nooit oordelen. Iedereen kan door een vervelende situatie of om meer specifieke redenen in de schulden komen en geen uitweg meer zien. Kortom mensen met een hart van goud die er echt voor je zijn.

De functie van mantelzorgondersteuning is duidelijk, jij staat er niet alleen voor. De kosten voor een mantelzorger worden veelal vergoed door een zorgverzekering, gemeente of andere instantie. Daar helpt schuldhulpverlening je bij en hoef jij je geen zorgen om te maken.

Ook voor mensen die in de schuldhulpverlening zitten.

Niet ook voor mensen die in de schuldhulpverlening zitten maar juist voor deze mensen. Die een plan nodig hebben om er weer bovenop te komen. En dan is dat vaak niet alleen op financieel gebiedt. Ook persoonlijk hebben deze mensen meestal problemen.

Je kunt je misschien voorstellen dat veel van deze mensen last hebben van stress of andere klachten waarvoor ze omdat ze bang zijn voor kosten niet behandeld zijn door de huisarts. Daarom is het goed dat iemand deze mensen in de gaten houd en mogelijk advies geeft.

Daarom kun jij op ons rekenen.

Heb je schulden of zit je in een lastig pakket? Dan zijn wij er om je echt te helpen. Je kunt dan ook op ons rekenen. Wij helpen je weer met het krijgen van overzicht in je financiële situatie maar ook hoe het met jouw op persoonlijk vlak gaat is voor ons belangrijk. Wij willen immers dat jij echt geholpen zal worden.